fbpx
Menu Sluiten

Webdesign Herenthout

Webdesign in Laakdal

Website laten maken in Herenthout

Als je kiest om je webshop te laten maken in Herenthout, kies je ervoor om een professionele online voordeur met betrouwbaar webdesign te laten bouwen.

De bedoeling van je webdesign in Herenthout is om klanten te overtuigen om je dienst te overwegen. Hij moet de geïnteresseerden overtuigen om voor jouw dienst te kiezen, en dat dr hele dag door. Jouw webshop zal de klok rond jouw online verkoper zijn. Met professioneel & betaalbaar webdesign in Herenthout laat je niks op tafel liggen.

Website laten beheren in Herenthout

Je webshop in Herenthout moet gemaakt worden, maar daarna moet hij ook veilig gehouden worden. Je wilt niet dat je malware binnenkrijgt, je geen back-ups hebt en je alles kwijt bent.

Om te voorkomen dat het webdevelopment werk voor niets geweest is, zorg ik er met betaalbare webhosting voor dat je website up-to-date blijft en veilig is. Verder zorg ik voor veel back-ups waardoor we bij hacking of diverse fouten zonder problemen kunnen overschakelen naar een oudere versie van je webshop. Zo gaat het harde webdevelopment werk nooit verloren.

Website laten maken

Zij gingen je voor

'Jonge ondernemer die met veel enthousiasme klaarstaat voor al onze vragen en aanpassingen!'

- Heidi Hannes

Jouw weg naar succes

  • Dec 8, 2020

    Verkennend gesprek

    In dit gesprek bespreken we de verwachtingen van het project.

  • Dec 8, 2020

    Offerte

    Wanneer het project voor beide partijen duidelijk is, volgt er een offerte.

  • Dec 8, 2020

    Eerste ontwerp

    Het eerste ontwerp van het project wordt voorgesteld.

  • Dec 8, 2020

    Feedbackmoment 1

    Het eerste ontwerp wordt bijgestuurd met jouw feedback. Tijdens dit moment mag er met de grove borstel door het ontwerp gegaan worden. 

  • Dec 8, 2020

    Voorstelling van project

    Na het eerste feedbackmoment worden de besproken aanpassingen doorgevoerd en worden de andere pagina's van de website ontworpen. Hierna wordt het project nogmaals aan je voorgesteld.

  • Dec 8, 2020

    Feedbackmoment 2

    Wanneer je de volledige website te zien krijgt, is er nog ruimte om kleine aanpassingen of optimalisaties te laten uitvoeren.

  • Dec 8, 2020

    Lancering website

    Na het optimaliseren van de website wordt hij gelanceerd. Komen er toch nog kleine zaken aan het licht? Gedurende de eerste 6 maanden zitten kleine aanpassingen bij in de projectprijs.

Wat klanten zeggen

Loranne Mols ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordi maakte een mooie website voor onze zaak De Gelegenheid. Hij pakt dit op een zeer professionele manier aan! Wij zijn dan ook super tevreden over de fijne en snelle samenwerking! Zeker een aanrader!

Andreia Garcia ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordi zorgde voor de website van Idree. Hij vroeg regelmatig om feedback en ging er ook altijd goed mee aan de slag. Ook gaf hij zelf tips waar we best ook nog mee aan de slag zouden moeten gaan om het geheel helemaal perfect te maken. Resultaat is een tevreden klant met een website waar ik nog lang mee kan gaan stoefen!

Rony Pauwels ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordesign onder de arm genomen voor onze nieuwe site. Dat was een schot in de roos! Want de stiptheid en participatie die hij aan de dag legt geeft een fijn gevoel voor een prima samenwerking. Bedankt.

Cindy Koopmans ⭐⭐⭐⭐

Zeer professioneel, komt de gemaakte afspraken stipt na, mooie interpretatie van onze wensen! Top & bedankt voor de toffe samenwerking.

Niele Jossa ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordi stak de website van Jeugdhuis De Vonk professioneel in elkaar. Hij vertaalde onze noden van een uitgebreide jeugdhuiswerking in een goed vindbare website. Een aanrader!

'Snelle service, up-to-date info, je kan Jordesign gewoon het ganse beheer van je website overlaten.'

- Koen Maes

Plan ons eerste gesprek

Please enter your name.
Please enter a message.
You must accept the Terms and Conditions.
Please check the captcha to verify you are not a robot.
201115-19-scaled