fbpx
Menu Sluiten

Webdesign in de omgeving van Geel

Webdesign in Laakdal

Wanneer je graag een website laat maken met een sterk webdesign, dan sta ik, van Jordesign in Laakdal, voor jou klaar tot in Geel en omstreken. Het design is het eerste wat potentiële klanten te zien krijgen wanneer ze jouw website bezoeken. De volledige lay-out, het gebruiksgemak, de responsiviteit, de toegankelijkheid en overzichtelijkheid en de teksten zorgen ervoor dat jouw bezoekers zich aangetrokken voelen tot jouw website. Het is dus zeer verstandig om uw website door een professional te laten maken.

Een kwalitatief webdesign werkt in het voordeel van jouw bedrijf

Een website laten maken houdt voor mij, als webdesigner voor bedrijven, meer in dan enkel een webdesign creëren dat in de smaak valt bij de gebruiker. Natuurlijk is websiteontwerp wel degelijk een erg belangrijk gegeven. Dat is en blijft het eerste beeld dat mogelijke klanten van jou krijgen. Wel zijn andere factoren, zoals webhosting, net zo goed onmisbaar om jouw website vlot te laten functioneren en goed te beveiligen. Een sterke grafische vormgeving en een goede verbinding met sociale mediakanalen, maken de aantrek van jouw website nog beter. Op basis van mijn kennis en deskundigheid garandeer ik een webdesign van mij jouw bedrijf grote voordelen zal opleveren. Kies er daarom voor om je website te laten maken door Jordesign.

Website laten maken

Zij gingen je voor

'Jonge ondernemer die met veel enthousiasme klaarstaat voor al onze vragen en aanpassingen!'

- Heidi Hannes

Jouw weg naar succes

 • Dec 8, 2020

  Verkennend gesprek

  In dit gesprek bespreken we de verwachtingen van het project.

 • Dec 8, 2020

  Offerte

  Wanneer het project voor beide partijen duidelijk is, volgt er een offerte.

 • Dec 8, 2020

  Eerste ontwerp

  Het eerste ontwerp van het project wordt voorgesteld.

 • Dec 8, 2020

  Feedbackmoment 1

  Het eerste ontwerp wordt bijgestuurd met jouw feedback. Tijdens dit moment mag er met de grove borstel door het ontwerp gegaan worden. 

 • Dec 8, 2020

  Voorstelling van project

  Na het eerste feedbackmoment worden de besproken aanpassingen doorgevoerd en worden de andere pagina's van de website ontworpen. Hierna wordt het project nogmaals aan je voorgesteld.

 • Dec 8, 2020

  Feedbackmoment 2

  Wanneer je de volledige website te zien krijgt, is er nog ruimte om kleine aanpassingen of optimalisaties te laten uitvoeren.

 • Dec 8, 2020

  Lancering website

  Na het optimaliseren van de website wordt hij gelanceerd. Komen er toch nog kleine zaken aan het licht? Gedurende de eerste 6 maanden zitten kleine aanpassingen bij in de projectprijs.

Wat klanten zeggen

Loranne Mols ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordi maakte een mooie website voor onze zaak De Gelegenheid. Hij pakt dit op een zeer professionele manier aan! Wij zijn dan ook super tevreden over de fijne en snelle samenwerking! Zeker een aanrader!

Andreia Garcia ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordi zorgde voor de website van Idree. Hij vroeg regelmatig om feedback en ging er ook altijd goed mee aan de slag. Ook gaf hij zelf tips waar we best ook nog mee aan de slag zouden moeten gaan om het geheel helemaal perfect te maken. Resultaat is een tevreden klant met een website waar ik nog lang mee kan gaan stoefen!

Rony Pauwels ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordesign onder de arm genomen voor onze nieuwe site. Dat was een schot in de roos! Want de stiptheid en participatie die hij aan de dag legt geeft een fijn gevoel voor een prima samenwerking. Bedankt.

Cindy Koopmans ⭐⭐⭐⭐

Zeer professioneel, komt de gemaakte afspraken stipt na, mooie interpretatie van onze wensen! Top & bedankt voor de toffe samenwerking.

Niele Jossa ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordi stak de website van Jeugdhuis De Vonk professioneel in elkaar. Hij vertaalde onze noden van een uitgebreide jeugdhuiswerking in een goed vindbare website. Een aanrader!

'Snelle service, up-to-date info, je kan Jordesign gewoon het ganse beheer van je website overlaten.'

- Koen Maes

Laat je overtuigen over mijn diensten

Twijfel je er toch nog aan of je een betaalbaar webdesign of de volledige functionaliteit van je website door mij wilt laten maken? Laat je dan overtuigen tijdens een eerste kennismakingsgesprek waarin ik bespreek wat ik voor je kan betekenen. Neem contact op via het contactformulier, zodat je binnenkort zelf het positieve effect ervaart van een professionele website.

Please enter your name.
Please enter a message.
You must accept the Terms and Conditions.
Please check the captcha to verify you are not a robot.
201115-19-scaled