fbpx
Menu Sluiten

Social Media in Mol

Webdesign

Ik help je met Social Media

Om je volle potentieel te benutten als bedrijf of organisatie, is het belangrijk te zijn waar de mensen zijn. Vroeger kon je dat makkelijk bereiken met reclameborden op drukbezochte plaatsen of advertenties in het lokale magazine. Tegenwoordig vind je daar de meeste mensen helaas niet meer.

Momenteel zit quasi iedereen op social media. Facebook & Instagram blijven populair. Jouw aanwezigheid op die social media platformen kan ervoor zorgen dat je meer klanten aan je kan binden. Hierdoor kan het een uitstekende aanvulling zijn op je website. Houd er wel rekening mee dat social media een werk is van lange adem. Wanneer het eenmaal loopt zal je echter zien dat het de investering waard was.

Advies, Opleiding & A tot Z

Aanwezig zijn op social media is dus belangrijk, maar hoe kan ik je daar concreet mee helpen? Bij elke piste kan ik je verder helpen. Als je nog moet starten, kan ik je met een opleiding alle tools, tips & tricks geven die je nodig hebt om het zelf uit te voeren. Als je al bezig bent, kan ik je helpen door advies te geven over je huidige social media strategie.

Beslis je toch om niet zelf je social media te gaan doen? Dan neem ik je social media kanaal over. Jij levert foto's en onderwerpen, ik doe de rest.

Social media in Mol
Social media

Ik verzorg je advertenties

Jouw aanwezigheid op social media kan bestaan uit twee soorten inhoud: organische posts en advertenties. Bij organische posts ga je consistent waardevolle informatie posten op social media zodat je doelgroep je begint te volgen. Door het gebruik van advertenties kan je dit versnellen.

Bij webshops kunnen advertenties onder andere gebruikt worden om rechtstreeks de producten aan de juiste personen te tonen. Facebook matcht dan jouw product met jouw ideale klant. Een goede combinatie om een verkoop binnen te halen. Is het voor jou ook tijd om te starten met adverteren? Neem dan contact met me op.

Wat klanten zeggen

Rony Pauwels ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordesign onder de arm genomen voor onze nieuwe site. Dat was een schot in de roos! Want de stiptheid en participatie die hij aan de dag legt geeft een fijn gevoel voor een prima samenwerking. Bedankt.

Koen Maes ⭐⭐⭐⭐

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Snelle service, up-to-date info, je kan Jordesign gewoon het ganse beheer van je website overlaten.

Jarno Van de Velde ⭐⭐⭐⭐⭐

Top service en website van hoge kwaliteit!

Niele Jossa ⭐⭐⭐⭐⭐

Jordi stak de website van Jeugdhuis De Vonk professioneel in elkaar. Hij vertaalde onze noden van een uitgebreide jeugdhuiswerking in een goed vindbare website. Een aanrader!

'Jonge ondernemer die met veel enthousiasme klaarstaat voor al onze vragen!'

- Heidi Hannes

Plan ons eerste gesprek

Please enter your name.
Please enter a message.
You must accept the Terms and Conditions.
Please check the captcha to verify you are not a robot.
201115-19-scaled