fbpx
Menu Sluiten

Over mij

Webhosting

Van student-ondernemer…

In september 2018 startte ik als student-ondernemer in mijn tweede jaar Toegepaste Informatica aan de Thomas More hogeschool mijn eigen webdesign bedrijf. Ik had als een vriendendienst al een website gemaakt voor mijn judoclub. Dit was goed verlopen en ik was dan ook verheugd om andere ondernemers verder te helpen.

Helaas bleek dat toch moeilijker dan gedacht. De ondernemers stonden zeker niet in de rij om geholpen te worden. Zelfs een fietstochtje door Laakdal om aan te bellen bij de ondernemers die ik tegenkwam, leverde niets op. Wanneer ik na enkele maanden mijn eerste klant een mooie website bezorgd had, ging de bal aan het rollen.

Naar zelfstandige in hoofdberoep

In de komende twee jaar zouden de projecten telkens frequenter binnenkomen. Waar ik in 2018 nog telkens aan één project tegelijkertijd aan het werk was, was dat in 2020 al tot 5 projecten op hetzelfde moment.  Daarnaast groeide ook de schaal van de projecten. Ik begon met het maken van een website voor een vakantiehuis en jeugdhuis, maar doorheen de tijd werden dat ook websites voor grotere bedrijven en officiële instanties.

Het aantal projecten werd zo groot dat ik ze niet meer kon combineren met mijn voltijdse job. In 2021 heb ik dan ook de beslissing genomen om me voltijds in te zetten voor Jordesign, waardoor ik nu mijn klanten een nóg betere service kan bieden.

Webhosting
201115-19-scaled

Stuur me een berichtje

Please enter your name.
Please enter a message.
You must accept the Terms and Conditions.
Please check the captcha to verify you are not a robot.