fbpx
Menu Sluiten

Over mij

Webhosting

Kennis & skills opbouwen

In september 2018 startte ik als student-ondernemer in mijn tweede jaar Toegepaste Informatica aan de Thomas More hogeschool mijn eigen webdesign bedrijf. Tijdens de opleiding had ik webdesign ontdenkt en ik keek ernaar uit om andere mensen verder te helpen.

Door deze projecten zorgde ik ervoor dat ik steeds vloeiender een goede website kon maken voor klanten. Deze kennis komt nu goed van pas.

Mensen verder helpen en opleiden

In de komende jaren zouden de projecten telkens frequenter binnenkomen. Waar ik in 2018 nog telkens aan één project tegelijkertijd aan het werk was, was dat in 2020 al tot 5 projecten op hetzelfde moment.  Daarnaast groeide ook de schaal van de projecten. Ik begon met het maken van een website voor een vakantiehuis en jeugdhuis, maar doorheen de tijd werden dat ook websites voor grotere bedrijven en officiële instanties.

Na een periode zelfstandige in hoofdberoep te zijn, besloot ik eind 2021 om mijn kennis ook door te geven. Mijn verworven webdesignkennis deel ik nu als docent Webdesign aan de Thomas More hogeschool. De combinatie van ondernemers verder helpen met een website en studenten opleiden staat me erg aan.

Webhosting
201115-19-scaled

Stuur me een berichtje

Please enter your name.
Please enter a message.
You must accept the Terms and Conditions.
Please check the captcha to verify you are not a robot.