Music-Vanderheyden: De beste marketing voelt niet als marketing

Jordesign biedt een pakket Facebook Marketing voor KMO’s aan. Sinds midden februari 2019 heeft Music-Vanderheyden in Geel Jordesign ingeschakeld voor zijn Facebook marketing. De muziekwinkel had al een zekere aanwezigheid op sociale media, maar besefte dat het niet zijn volle potentieel behaalde.

De online Marketing uitbesteden bleek een goede keuze. Niet enkel groeide het publiek van de muziekwinkel, maar er bekeken ook steeds meer nieuwe mensen de posts. De likes, reacties en deelacties van de berichten gingen drastisch omhoog. Meer en meer mensen kwamen regelmatig in contact met Music-Vanderheyden. Door het zien van dergelijke posts, verhoogt de kans dat mensen voor hen zullen kiezen in de toekomst.

Resultaten posts

De resultaten op korte en langere termijn waren dan ook onmiskenbaar. We gebruikten een marketing plan voor het posten van berichten. Hierin was een gezonde afwisseling tussen plezier- en reclameposts uiterst belangrijk. Door hierop te focussen, konden we ervoor zorgen dat we met een kleine investering, véél meer mensen aanspraken. Door deze initiële investering bleven deze mensen ook in het bereik van de pagina. Dit wil zeggen dat die mensen in de toekomst nog altijd de berichten zullen zien, zonder je hier een extra investering in moet doen.

De beste marketing

Resultaten advertenties

Naast reguliere posts focussen we ook op productadvertenties. Producten die mensen op onze website gezien hebben – of waarvan we weten dat ze erin geïnteresseerd zijn – komen voorbij op de Facebook feed van de klanten.

Conclusie

Het toepassen van een werkende marketingstrategie kan ervoor zorgen dat jouw aanwezigheid op sociale media veel efficiënter verloopt. In tegenstelling tot gewoon iets online te zetten, zit er een denkwijze achter. Er zit een visie achter. Een visie om meer mensen bij het verhaal van jouw zaak te betrekken, en ze ook voor jouw zaak te laten kiezen. Voor die visie heb je niet enkel een sterke website, webshop of applicatie nodig, maar ook zeker een sterke marketingstrategie.

Beste marketing in Geel

Jordesign © Copyright 2020