Maison La Belle Vue: Natuur, rust en ontspanning in overmate

Vakantiehuis Maison La Belle Vue is een ruime woning voor 6 personen. Ze kozen ervoor om niet enkel via externe bookingsites te werken, maar ook een eigen website te laten maken.

Door het hebben van de website hebben ze ervoor gezorgd dat ze beter vindbaar op Google zijn. De bezoekers van de website zijn nu ook beter op de hoogte van wat hun woning net inhoudt. Ze krijgen allerlei foto’s en informatie te zien. Hiernaast is er ook informatie te vinden over de bezienswaardigheden in de buurt.

Stuk voor stuk redenen om voor dit vakantiehuis te kiezen.

Beschikbaarheid

De site had ook nood aan een beschikbaarheidskalender. De bezoekers willen namelijk weten of het vakantiehuis beschikbaar is op de dagen dat zij het wilden. Dit is dan ook geïntegreerd in de website van het vakantiehuis. Het beheerderspaneel achter de website doet dubbel dienst, niet alleen wordt het gebruikt om de reserveringen in de toekomst weer te geven aan nieuwe klanten, het is ook een plaats waar de eigenaar alle reserveringen op één plaats kan terugkijken.

Beheer

Achter de website van Maison La Belle Vue schuilt een beheerderspaneel. Dit paneel zorgt ervoor dat de eigenaar van de site zélf op een eenvoudige en toegankelijke manier de inhoud van de site kan veranderen. Veranderen de prijzen, komen er recensies bij? Het is aangepast in een handomdraai!

Advertenties

Om te zorgen dat de beschikbaarheidskalender goed gevuld werd, besliste de eigenaar van het vakantiehuis ook in te zetten op Facebook en Instagram advertenties. Wij hielpen hem door deze op te zetten en voortdurend te optimaliseren. Zijn kalender voor de zomermaanden is nu helemaal gevuld!

Jordesign © Copyright 2020