ATB Cross: Al fietsend het nieuwe decennium in

Webdesign in Laakdal

Om het nieuwe decennium in stijl in te zetten, besloot ATB Cross om hun online aanwezigheid grondig te laten renoveren. De website die ze hadden, was afgeleefd. Hij was niet meer aantrekkelijk voor nieuwe leden. Kortom, hij had zijn beste dagen gehad.

Vernieuwing

Na de beslissing genomen werd om een vernieuwing door te voeren, werd er besproken hoe dit zou gebeuren. De verouderde lay-out en het gelimiteerde gebruik van beeldmateriaal werden aangepakt. Bij de nieuwe website zorgden we ervoor dat er een mooi overzicht was over de verschillende pagina’s van de website, en er veel beeldmateriaal getoond werd.

Digitalisatie

Niet enkel de voorkant van de mountainbikevereniging werd vernieuwd, maar ook de interne werking. Waar eerst nog allerlei handmatige processen gebruikt werden bij de inschrijvingen, bood deze vernieuwing de kans om dit gedeeltelijk te digitaliseren. Zo kan men nu via de website hun startnummers en trainingsvestjes aanvragen. De komende seizoenen zal er gewerkt worden om de processen van de vereniging verder te digitaliseren.

ATB Contactpagina

Jordesign © Copyright 2020